FOTO: MIRANDA TRKLJA
Aktivni odmor

Uživajte u aktivnom odmoru u prekrasnom okruženju grada Skradina! Pješačite netaknutom prirodom, osjetite užitak bicikliranja zanimljivim stazama ili doživite nezaboravna iskustva kanuinga i kajakinga donjim tokom rijeke Krke!

I ljubitelji rekreacije imaju što raditi u skradinskom kraju. Skradin posebno vole zaljubljenici u vodu i brzinu koji se uzdaju samo u svoju snagu - veslači! Ušće Krke i Prukljansko jezero zbog mirnoće i ujednačenog strujanja idealni su za ljubitelje veslanja, a velika i vrlo mirna vodena površina, ujednačeno strujanje, čaroban krajolik, čist zrak i kvalitetna hrana glavni su razlozi zašto brojne europske veslačke reprezentacije u vrhunsku formu dolaze na našim vodama. Dođite i vi u vrhunsku formu bez obzira na to jeste li rekreativac ili sanjate o olimpijskom postolju!

Tu su i uređene biciklističke staze u čarobnom prirodnom okruženju, idealne za sve obožavatelje aktivnosti na dva kotača, dok se svi željni najjednostavnijeg načina treninga - pješačenja mogu opustiti na nekoj od niza staza koje vode do spektakularnih vidikovaca.

Možda Vas zanima i...