skradin.hr

Gostovanje Supertoon festivala u Skradinu

U subotu 26. rujna od 18.00h u kinu Skradin održati će se projekcije recentnih kratkih animiranih filmova. U cilju decentralizacije kulturnih događaja, ali ujedno i pružanja mogućnosti publickoja nije bila u mogućnosti popratiti ovogodišnji Supertoon, ovaj program donosi najbolje filmove s festivala kao i dio atmosfere koja je bila na Šibenskim ulicama, trgovima i plaži ovo ljeto. Međunarodni festival animacije SUPERTOON je manifestacija koja sustavno prati recentnu domaću i svjetsku produkciju kratkometražnih animiranih filmova kratkog metra kroz niz natjecateljskih i popratnih programa. Do sada je održano pet izdanja festivala.

SUPERTOON-U-GOSTIMA-SKRADIN-2015-PLAKAT

 

Projekt SUPERTOON U GOSTIMA planira prikazati u Skradinu jednodnevni program sa izborom najboljih i nagrađenih animiranih filmova i videa iz proteklog, 5. izdanja festivala održanog u srpnju 2015. godine u Šibeniku. 

U programu će se osim nagrađenih filmova moći vidjeti i ponajbolji filmovi iz kategorija kratkih animiranih filmova za djecu i umjetničkih kratkih animiranih filmova koji su bili prikazani u natjecateljskim kategorijama na SUPERTOONU 2015. te, kao svojevrstan popratni zabavni program, planiran je dodatni blok sa izborom najboljih animiranih glazbenih spotova iz natjecateljske konkurencije SUPERTOONA. U želji da približimo recentnu i kvalitetnu produkciju svjetske animacije što većem broju publike u svrhu promocije ove umjetničke forme, željeli bi predstaviti program Supertoona i van festivalskih okvira. Sam festival je do sada imao 5 izdanja, te je prepoznat i podržan od strane Hrvatskog audiovizualnog centra, Grada Šibenika i Šibensko-kninske županije koji su njegov program ocijenili zanimljivim i vrijednim. Također uživamo i veliku potporu medija stoga ne sumnjamo da će naše predstavljanja biti primijećena i posjećena. Uz to, sav program bio bi besplatan za posjetitelje, a sve u cilju ostvarenja primarnog razloga projekta SUPERTOON U GOSTIMA - prezentaciju i promicanje umjetnosti animacije i animiranog filma.

Program festivala je dostupan u PDF obliku

 ONE TWO TREE

TWO FRIENDS

hrvatska-turisticka-zajednica-logo

Ponuda PPS Destinacija

turisticka-zajednica-sibensko-kninske-zupanije-logo

Sibenik Info

Active Destination Tours

Yachtcharter Kroatien

klik-cup-barovi-restorani-dogadanja

skradin-svjetski-dan-turizma

 vollo logo 210x96

Skradin mobilne aplikacije
Skradin iphone app Skradin Android app
Kalendar događanja
Prošli mjesec Svibanj 2018 Sljedeći mjesec
P U S Č P S N
week 18 1 2 3 4 5 6
week 19 7 8 9 10 11 12 13
week 20 14 15 16 17 18 19 20
week 21 21 22 23 24 25 26 27
week 22 28 29 30 31
Nadolazeći događaji
Nema događanja
Izvješća, financijski planovi i Programi rada

godisnja-izvjesca

Zakonodavni akti

zakonodavni-akti

Pratite nas
Preuzimanja
Kontakti
  • Trg Male Gospe 3
  • Tel: +385(0)22 771-329
  • Fax: +385(0)22 771-329
  • Mail:
  • Web: www.skradin.hr
Autobusne linije

Vozni redovi i autobusne stanice

Povežite se

Copyright © 2018 Skradin.hr
Powered by: izrada web stranica