skradin.hr

Gostovanje Supertoon festivala u Skradinu

U subotu 26. rujna od 18.00h u kinu Skradin održati će se projekcije recentnih kratkih animiranih filmova. U cilju decentralizacije kulturnih događaja, ali ujedno i pružanja mogućnosti publickoja nije bila u mogućnosti popratiti ovogodišnji Supertoon, ovaj program donosi najbolje filmove s festivala kao i dio atmosfere koja je bila na Šibenskim ulicama, trgovima i plaži ovo ljeto. Međunarodni festival animacije SUPERTOON je manifestacija koja sustavno prati recentnu domaću i svjetsku produkciju kratkometražnih animiranih filmova kratkog metra kroz niz natjecateljskih i popratnih programa. Do sada je održano pet izdanja festivala.

SUPERTOON-U-GOSTIMA-SKRADIN-2015-PLAKAT

 

Projekt SUPERTOON U GOSTIMA planira prikazati u Skradinu jednodnevni program sa izborom najboljih i nagrađenih animiranih filmova i videa iz proteklog, 5. izdanja festivala održanog u srpnju 2015. godine u Šibeniku. 

U programu će se osim nagrađenih filmova moći vidjeti i ponajbolji filmovi iz kategorija kratkih animiranih filmova za djecu i umjetničkih kratkih animiranih filmova koji su bili prikazani u natjecateljskim kategorijama na SUPERTOONU 2015. te, kao svojevrstan popratni zabavni program, planiran je dodatni blok sa izborom najboljih animiranih glazbenih spotova iz natjecateljske konkurencije SUPERTOONA. U želji da približimo recentnu i kvalitetnu produkciju svjetske animacije što većem broju publike u svrhu promocije ove umjetničke forme, željeli bi predstaviti program Supertoona i van festivalskih okvira. Sam festival je do sada imao 5 izdanja, te je prepoznat i podržan od strane Hrvatskog audiovizualnog centra, Grada Šibenika i Šibensko-kninske županije koji su njegov program ocijenili zanimljivim i vrijednim. Također uživamo i veliku potporu medija stoga ne sumnjamo da će naše predstavljanja biti primijećena i posjećena. Uz to, sav program bio bi besplatan za posjetitelje, a sve u cilju ostvarenja primarnog razloga projekta SUPERTOON U GOSTIMA - prezentaciju i promicanje umjetnosti animacije i animiranog filma.

Program festivala je dostupan u PDF obliku

 ONE TWO TREE

TWO FRIENDS

hrvatska-turisticka-zajednica-logo

Ponuda PPS Destinacija

turisticka-zajednica-sibensko-kninske-zupanije-logo

Sibenik Info

Active Destination Tours

Yachtcharter Kroatien

klik-cup-barovi-restorani-dogadanja

skradin-svjetski-dan-turizma

 vollo logo 210x96

Skradin mobilne aplikacije
Skradin iphone app Skradin Android app
Kalendar događanja
Prošli mjesec Listopad 2017 Sljedeći mjesec
P U S Č P S N
week 39 1
week 40 2 3 4 5 6 7 8
week 41 9 10 11 12 13 14 15
week 42 16 17 18 19 20 21 22
week 43 23 24 25 26 27 28 29
week 44 30 31
Nadolazeći događaji
Nema događanja
Izvješća, financijski planovi i Programi rada

godisnja-izvjesca

Zakonodavni akti

zakonodavni-akti

Pratite nas
Preuzimanja
Kontakti
  • Trg Male Gospe 3
  • Tel: +385(0)22 771-329
  • Fax: +385(0)22 771-329
  • Mail:
  • Web: www.skradin.hr
Autobusne linije

Vozni redovi i autobusne stanice

Povežite se

Copyright © 2017 Skradin.hr
Powered by: izrada web stranica